національна поліція
Вчора, 26 січня, близько 23-ї години двоє раніше судимих розбили склопакет вхідних дверей магазину на вулиці Льонокомбінатівська обласного центру. Проникнувши всередину, зловмисники викрали більше десяти пляшок алкоголю та продукти харчування.

Чоловіків по камерах відеоспостереження помітила барменша кафе, яке знаходиться в одній будівлі під магазином. Дівчина того вечора не встигла на маршрутку, тому залишилась на роботі. До того ж, обличчя зловмисників їй виявилися доволі знайомими — за декілька годин до злочину вони за чаркою відпочивали у кафе. Працівниця закладу одразу зателефонувала власнику, а той – повідомив до поліції.

«31-річного рівнянина та 24-річного жителя Острозького району, який тимчасово мешкає в обласному центрі, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівне нського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Обом повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою», - повідомляють у ГУНП.