фото ілюстративне
Понад три сотні сімей співробітників Служби порятунку Рівненської області виявили бажання брати житло у довгострокову оренду.

Завдяки Програмі надання житла працівникам системи Міністерства внутрішніх справ, рятувальникам та поліцейським на умовах пільгового фінансового лізингу, 77 рятувальників Рівне нського гарнізону мають можливість отримати власну квартиру на пільгових умовах, або компенсувати грошові витрати за наймане житло. 336 працівників ДСНС області виявили бажання брати житло у лізинг, з них 259 співробітників подали заяви на придбання житла до державної іпотечної установи, а 77 рятувальникам вже придбано омріяне житло, повідомляють у ГУ ДСНС Рівне нської області.Кожен поліцейський та рятувальник після двох років вислуги може підписати контракт на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку МВС та бонусного погашення до 40% лізингу.
Детальніше про це можна дізнатися у територіальних підрозділах з питань житлового забезпечення за місцем несення служби.

Читайте також: У пожежі на Рівне нщині загинула неповнолітня дівчина з інвалідністю(ОНОВЛЕНО)