На Здолбунівщині вітчим гвалтував падчерку. Останній лише 14 років. Дівчинка вагітна. Вже на сьомому місяці. Округлий живіт у семикласниці, помітили у школі. Втім зізнаватись у всьому школярка соромилась. Про жахіття, які з нею відбувались вдома, написала вчительці на папері. Педколектив власне і розповів матері. Чи знала остання, що її чоловік періодично гвалтував її малолітню дочку і де зараз насильник, дивіться далі

Багатодітна родина мешкає у цьому будинку на Здолбунівщині. У матері восьмеро дітей. Четверо менших - від другого, цивільного чоловіка.

5 років, він не офіційно живе з нею. Всякого бувало у них, як у кожній сім'ї, - каже бабуся.

Втім односельці кажуть, другий чоловік Юлії зловживав алкоголем і знущався над усією родиною, а особливо над нерідними дітьми.

Бив - бив. Тут хлопчик 20-річний проживає то він не має права підступитись до цієї хати. Вони втікали з дому, погода, непогода от сюди до річки, - розповідає кума Олена.

Як виявилось не лише знущався, а ще й гвалтував. 14-річна Софія неодноразово ставала жертвою нетверезого вітчима. Матір дівчинки і цивільна дружина Василя, каже, навіть не підозрювала.

Ні, я не знала, а далі всі питання до адвоката, - каже матір дівчинки.

Про ґвалтування вітчимом неповнолітньої падчерки, у родині, мовляв, не здогадувались. Не помітили й те, що дівчинка завагітніла.

Вони до мене приходили, але я на те уваги не звертала і нічого не помічала. Дівчинка розвивалась, вона не худа сама по собі - ну я не помічала.

Класний керівник помітила зміни у поведінці семикласниці. А також остання погладшала.

Дівчинка почала носити вільне вбрання, біля дошки, коли відповідала сутулилась і прикривала руками живота. У неї помітили надмірний апетит, - говорить директор КП "Мізоцька спеціальна школа" Валентина Ткачук.

Семикласниця соромилась зізнаватись вчителям про вагітність і ґвалтування вітчимом. Написала правду на папері.

Коли вона написала, ми були приголомшені. Написала, що це було не раз і це зробив вітчим.

Педколектив повідомив матір. Остання відвезла доньку у лікарню і виявилось, що дівчинка вже на сьомому місяці вагітності. Заявила жінка у поліцію і на свого цивільного чоловіка.

Посмертно, щоб він звідти не вийшов. Він дитині життя зламав. Хай довічно дадуть, - каже матір Юлія.

Василя затримали. Відомо, що він вже неодноразово судимий. І відбував покарання у в'язниці.

Йому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі. Враховуючи те, що у нього діє ще попереднє покарання, яке буде діяти ще до липня цього року то я думаю, що суд йому обере гідну міру покарання, - говорить заступник начальника ГУНП на Рівне нщині Олександр Панасюк.

У свою чергу, 14-річна дівчинка, яка стала жертвою вітчима- ґвалтівника буде продовжувати навчання у школі. До пологів. У навчальному закладі пообіцяли надати Софії всю необхідну підтримку

Читайте також: на Рівне нщині правоохоронці затримали гвалтівника