патрульна поліція
Сьогодні, 24 січня, майже 34 літри алкоголю невідомого походження вилучили поліцейські Рівненського відділу поліції. Підпільну торгівлю алкоголем організував на одному із ринків міста 45-річний рівнянин.

Поліцейським вдалося задокументувати факт незаконної торгівлі алкоголем. Свою «господарську» діяльність чоловік проводив на вулиці біля одного із кіосків, продаючи спиртне ще й на розлив.

 

Після того, як зловмисник продав чергову пляшку алкоголю, «торгівлю» йому довелося припинити через появу поліцейських. Спиртне чоловік зберігав у трьох мішках, де знаходилися як скляні, так і пластикові ємності. Правопорушник запевнив, що купив горілку в одному із закладів, куди і пішли разом із ним правоохоронці. Однак, коли з’ясувалося, що власник магазину немає нічого спільного із 45-річним рівнянином, останній почав нецензурно лаятися та чинити непокору поліцейським. До того ж, порушник перебував у стані алкогольного сп’яніння, що і підтвердила експертиза у медзакладі. 

На зловмисника склали одразу три адміністративні протоколи: порушення правил торгівлі алкогольними напоями, поява у громадських місцях у п’яному вигляді та злісна непокора поліцейському.

Алкоголь поліцейські вилучили та утилізують після рішення суду.