патрульна поліція
Вчора, 21 січня, до поліції повідомив 57-річний житель села Береги Млинівського району, що невідома особа викрала деталі до його автомобіля «ВАЗ 2101». Транспортний засіб знаходиться у селі Бокійма в гаражному приміщенні його будинку, де наразі ніхто не проживає.

«Вазівку» чоловік ремонтував, тож вона була частково розібрана. Невідомі особи розбили вікно у гаражі, проникли всередину та викрали двигун, коробку передач, задній міст та ступиці до авто. Зі слів заявника, йому спричинено збиток в розмірі майже 20 тисяч гривень.

18).jpg" width="500" height="332" alt="" />

Поліцейським Млинівського відділення поліції вдалося викрити зловмисників, які встигли скоїти ще одну крадіжку. Цієї ночі вони на околиці села вони проникли до будинку, який належить 49-річному місцевому жителю. Крадії винесли та саме збиралися вивезти пічне обладнання, як навідалися правоохоронці.

5).jpg" width="500" height="311" alt="" />

Зловмисниками виявилися троє мешканців села Княгині: 15-ти, 17-ти та 23-х років. Нині вони спілкуються зі слідчими. За місцем проживання одного із парубків виявили і крадене майно.

9).jpg" width="500" height="328" alt="" />

Наразі поліцейські перевіряють парубків на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. 

Читайте також: На Рівне нщині викрили зловмисників, які викрали новорічну інсталяцію