Якщо ви хочете обдарувати чоловіка cвоєї мрії навушниками, килимком для миші або шкарпетками, негайно забудьте про це! У нас є пропозиція погарячіше! Розповідаємо про кращі еротичні подарунки для чоловіків.

Еротичні іграшки для чоловіків: що зараз в тренді

Так як у представників сильної статі існує всього два епіцентра насолоди (не плутати з ерогенними зонами), то більшість іграшок спрямовані на їх стимуляцію. Бестселерами безумовно є мастурбатори, якими можна управляти самостійно. Якісний стимулятор не тільки доведе свого володаря до піку блаженства, але і подарує естетичне задоволення. Вибираючи подарунок, придивіться до виробів схожим на гоночний болід. Для багатьох дорослих хлопчиків це ще і втілення фантазій, особливо в руслі останніх днів, коли знову пішла мода на червоно-чорні спорткари Ferrari. Добре, якщо у вібратора є два потужних моторчика, що створюють неймовірні відчуття на члені чоловіка, імітуючи інтенсивні оральні техніки. Заслуговують на увагу і моделі стимуляторів з двома пелюстками, серед яких поміщається член. Такі іграшки можна використовувати не тільки самостійно, але і удвох. Наприклад, стимулювати стовбур члена під час оральних ласк або стимулювати мошонку під час сексу. У мастурбатора є кілька режимів вібрації. Відповідний рівень інтенсивності ви встановлюєте самі. Другий епіцентр насолоди чоловіка можна пестити стимулятором простати. Шукайте виріб ідеальної анатомічної форми з потужною вібрацією, яка притупляє нервові закінчення і розслабляє сфінктер. Проникнення стає м'яким, безпечним і приємним. А правильна форма допоможе без зусиль досягти піку задоволення. Якщо чоловік любить стимуляцію простати, така інтимна іграшка стане прекрасним подарунком.

Один з кращих інтимних друзів джентльменів - ерекційне кільце

Воно виконує дві функції: посилення відчуттів і фіксація ерекції в тому стані, в якому вона потрібна. Для чоловіків з Ерекційними проблемами це просто знахідка. Але все-таки в першу чергу, це збудливий ефект. Підберіть для партнера кільце з високоякісного медичного силікону, яке посилить відчуття в кілька разів - потрібно просто надіти його на підставу ерегованного члена. За іграшкою легко доглядати, вона компактна і, до речі, з її допомогою можна зберегти ерекцію навіть після еякуляції, що дозволить партнеру відразу піти на друге коло.

Читайте також: 13 корисних секс-термінів для тих, хто хоче краще розуміти свого партнера в ліжку

Сексуальний сюрприз для чоловіка

У чоловіка є три базові ролі в житті: син, тато і чоловік (в понятті чоловік, самець). І подарунки повинні підлаштовуватися під ту роль, в якій ти бачиш свого супутника. У довгострокових відносинах чоловік з сексуального «самця» перетворюється в «тата» - захист і опору сім'ї, а жар перших побачень, пристрасть поступово вщухають. «У таких відносинах варто нагадати чоловікові, що ти як і раніше бачиш в ньому прекрасного коханця, - радять експерти. - На подарунок чоловікові чудово підійдуть різні ігри для пар з еротичними сценаріями. Відмінним секс-подарунком для чоловіка і вас обох стане вібратор для двох - це компактний предмет, який затискається в долоні і створює відчуття шостого пальця. Вібрація передається на все, до чого торкається рука. Так кожен з вас зможе пестити одне одного, пробуджуючи нові ерогенні зони і відкриваючи незвідані горизонти задоволення. Розмір багатьох моделей дозволяє носити його з собою і використовувати в найрізноманітніших місцях. Якщо у вас солідний стаж сімейного життя, а сексу в громадському місці до сих пір не було, здійсніть, нарешті, цю фантазію, влаштувавши непомітну беззвучну стимуляцію партнера в якомусь затишному місці, наприклад, в кінозалі ».

Що подарувати хлопцеві

Вибираючи еротичний сюрприз хлопцю, не намагайтеся здивувати його дорогою іграшкою. Адже мова йде просто про розвагу і задоволення. Починайте з виробів, які можна використовувати удвох: настільні ігри для сексу, найпростіші аксесуари БДСМ-напрямки: наручники, пушинка, маска на очі. Вибираючи подарунок хлопцю, зверніть увагу на компактні вібратори і мастурбатори, які можуть бути корисні і вам теж.

Читайте також: Що подарувати коханому на День святого Валентина?