Розкидати шкарпетки по підлозі або краще не закрити тюбик зубної пасти? Це всього лише квіточки ... Що по-справжньому терпіти не можуть жінки ? Якщо хоча б одна з цих фраз регулярно вимовляється вашим чоловіком, радимо задуматися:

«Ну да, уклали контракт на лям - так, на вечерю вистачить»

На молодих дівчат, які ще не встигли пізнати смак грошей і пересититися, такі фрази з вуст коханого викликають непідробний захват. На фінансово незалежну жінку, яка знає ціну грошам, подібні висловлювання виробляють лише негативне враження. Людина, насамперед виставляє напоказ багатство, а не свої особисті якості, може тільки відштовхнути обраницю. І добре, якщо за виляння павичевим хвостом жінка побачить душевні якості людини і дочекається, поки він відкриється їй і стане самим собою. Найімовірніше ж, що користується увагою протилежної статі, дівчина просто усміхнеться такій поведінці і піде з побачення по-англійськи.

«Знову ти довго збираєшся!»

Сходити в душ, висушити волосся і одягнутися - ось вся підготовка чоловіка до урочистого заходу. Жінка ж зазвичай збирає себе і дітей, паралельно не забуваючи прибрати після зборів домочадців розвал в шафі, нагодувати кота і перевірити, чи скрізь вимкнене світло і вода. Шкода, що багато чоловіків не вміють розділяти обов'язки: чоловік не хоче брати на себе зайві зобов'язання, хоча чудово розуміє, що його коханій потрібно більше часу на збори хоча б в силу того, що додатково їй потрібно провести п'ять-шість процедур - від епіляції до нанесення макіяжу.

«Ну не вмію я готувати і що?»

Людина, яка до повноліття не навчився дбати про себе, викликає подив. Але ще дивніше те, з яким завзяттям жінки, що зустрічаються з інфантильними чоловіками, беруть на себе підготовку, навіть не намагаючись привернути до неї партнера. Вважається, що чоловік повинен вміти приготувати яєчню і зварити пельмені - і нібито з нього вистачить. Ми ж вважаємо, що освоїти мінімальний курс кулінарії зобов'язаний кожен - якщо батьки не навчать цьому навику, так є курси готування і відео-уроки, впоратися з якими під силу будь-кому.

«Ого, що це у нас в носі ...»

Психологи відзначають, що ще в ранньому віці у хлопчиків з'являється інтерес до механіки: вони намагаються розібрати іграшки, вивчити, з чого вони складаються. Той же інтерес трохи пізніше прокидається до свого тіла - цей процес дорослішання абсолютно нормальний. Інше питання, що частина чоловіків з таким же завзяттям досліджують вміст свого носа, волосся та інше, причому роблять це прилюдно. Якщо ви помічаєте за партнером таку поведінка, шепніть йому на вушко, що в суспільстві так поводитися не прийнято.

«Хей, піпл! Як туса? »

Абсурдні фрази, погодьтеся? Проте, під час вікових криз 30 і 40 років чоловіки ніби стають одержимими думкою про свій вік. Зрілим особистостям штучно молодитися немає потреби: вони адекватно сприймають факт старіння і беруть від свого віку краще. Іншим же, які до сих пір не прийшли в гармонію з собою і старанно маскують вік молодіжним одягом, уколами ботокса і іншим, раптом приходить в голову думка «омолодити» свій лексикон. Ось тільки молодіжний сленг з вуст дорослої людини викликає один лише сміх, якщо він вживається в невідповідних ситуації формулюваннях і навмисно часто додаються в розмову.