Пари, які вже досить давно в шлюбі, напевно помічали, що з роками пристрасть згасає і поступово сексуальний потяг сходить нанівець (не у всіх, звичайно, але в більшості випадків). Щоб не перетворитися в сусідів, просто, які проживають на одній території, необхідно приділяти вашому інтимному життю не менш сил і часу, ніж вирішення якихось побутових питань. Як? Наприклад, спробувати рольові ігри, які допоможуть вашій парі згадати, що таке пристрасть і бажання. А, щоб все пройшло ідеально, потрібно слідувати деяким простим порадам

Не впевнений - не дратуй

Психологи нагадують, що якщо ви не впевнені на 100%, що зможете здійснити задумане і довести справу до кінця, то краще навіть не починати. Адже тільки уявіть, яке розчарування випробує ваш обранець, якщо ви з ним кілька днів планували дійство, обговорювали процес і дражнили його пікантними подробицями, а в самий останній момент раптом вирішили все скасувати або перенести на невизначений термін. Запам'ятайте, що немає нічого більш згубного для сексуального життя, ніж демонстрація партнеру, що ви його не хочете (так-так, ваш благовірний може розцінити вашу поведінку саме так).

Спочатку було слово

Сексологи стверджують, що гра починає задовго до того, як ви станете один перед одним у заздалегідь вибраних образах. Іншими словами, якщо ви хочете, щоб ваш партнер до моменту зустрічі з вами був уже у всеозброєнні і знемагав від бажання, почніть загравати з ним прямо з ранку. Наприклад, пристрасно поцілуйте його перед відходом на роботу, тоді надсилайте збудливі голосові повідомлення, недвозначні SMS і кілька вражаючих фото. Тільки не перестарайтеся. Інакше ваш обранець може просто не дочекатися вечора і після парочки таких «гарячих знімків» зняти сексуальну напругу самостійно.

Геть страхи і сумніви

Запам'ятайте, що в рольових іграх немає нічого ганебного і в ліжку дозволено робити все, що приносить задоволення вам обом. Тому перестаньте думати про те, як на це б відреагували ваші друзі і знайомі (якби вони, наприклад, дізналися, чим ви займаєтеся зі своїм чоловіком). Те, що відбувається між вами, має бути важливо лише для вас двох, але не для оточуючих. Але якщо все ж є деякі моменти, які для вас категорично не прийнятні, то чесно скажіть про це своєму благовірному, щоб потім не червоніти від сорому і не перериватися в самому розпалі дійства.

Все наше життя – гра

Не забувайте, що флірт - важлива складова подружніх відносин. Тому не забувайте загравати зі своїм партнером, поступово обговорюючи з ним свої еротичні фантазії, які ви б хотіли втілити в реальність. Крім того, дізнайтеся, а що хотів би спробувати ваш благовірний - адже, можливо, ваші бажання збігаються і тоді придумати щось особливе буде простіше простого. Тільки домовтеся, що під час гри не будете жартувати один над одним або робити вигляд, що вам це дійсно цікаво (хоча насправді ви ледве стримуєте позіхання і мрієте лише про те, щоб все скоріше закінчилося). В процес повинні бути залучені обидва партнери інакше це просто не має сенсу навіть починати.

Є контакт

Заздалегідь придумайте «стоп-слова» і обговоріть, що для вас буде прийнятно в грі, а що ні. Не покладайтеся на те, що все вирішиться само собою, адже багато експериментів, особливо із застосуванням спеціальних БДСМ-гаджетів і іграшок, вимагають повної впевненості, що ваш партнер не злякається (або не передумає) в самий останній момент. Інакше, замість гарного настрою і якісного сексу, ви отримаєте невдоволення (образу і нерозуміння) свого благовірного і надовго відіб'єте у нього бажання до чогось такого.

Довіритися інтуїції і фантазії

Даже якщо ви спочатку обговорили кожну дрібницю (як вам здавалося) і придумали вельми непоганий сценарій, під час процесу може щось піти не так і тут головне не почати панікувати завчасно. Не поспішайте зупиняти дійство, а довіртеся своїй інтуїції. Почніть імпровізувати і не забувайте хвалити і підбадьорювати партнера (повірте, йому теж нелегко перебудуватися, але він старається заради ваших відносин). Запам'ятайте, ніяких фраз «Я не знаю, що робити далі», «Придумай сам, як краще», «підіграти мені, ну», «Мені набридло бути лідером» - це табу! Перестаньте нервувати і тоді все обов'язково вийде, ось побачите.

Не перевтілюйтеся на очах у партнера

Головне в такій справі - ефект несподіванки, тому постарайтеся переодягнутися і «відрепетирувати» в якомусь окремому місці і з'явитися перед партнером, що називається, «у всій красі». Щоб «магія» спрацювала, і ваша сексуальність була оцінена по достоїнству, вибирайте не дуже вульгарні або доступні образи, а такі, де ваш благовірний зможе підключити фантазію і «додумати» щось самостійно. Крім того, не прагнете роздягнути одне одного дуже швидко, не квапте події, дайте пристрасті заволодіти вами цілком і тоді результат вас точно вразить.

Грати, та не заграватися

Деякі недосвідчені пари під час рольових ігор намагаються наслідувати знаменитим акторам (або просто намагаються повторити сценарій з якогось фільму для дорослих) і в підсумку зводять всі старання нанівець. Психологи стверджують, що нещирість під час процесу (занадто бурхливий прояв пристрасті, вульгарна поведінка, невластива вам ,манери і так далі) може не тільки розчарувати партнера, але і змусять його засумніватися в тому, що він дійсно хоче продовжувати з вами подібні експерименти в майбутньому. Щоб не залишитися біля розбитого корита, спробуйте «не фальшиві» під час процесу і більш ретельно підбирайте собі роль, яка допоможе розкритися вашій сексуальності, а не навпаки.

Довести почате до кінця

І, мабуть, найголовніше правило - ви повинні (просто зобов'язані) дотримуватися вашої ролі до самого кінця, поки не настане кульмінація. Сексологи нагадують, що зупинятися в самому розпалі гри, знімати костюми і бубоніти собі під ніс що ви втомилися / вам жарко / вам нудно і так далі, просто не етично по відношенню до свого партнера (адже він вже налаштувався на певний лад і подібна поведінка попросту вб'є його бажання і надовго охолодить запал). Тому постарайтеся не виходити з образу, поки не досягнете того, заради чого все це затівали (і нехай на перший раз не все вийде ідеально, але під час наступних подібних експериментів ви будете почувати себе набагато впевненіше і зможете принести один одному незабутнє задоволення).