Чоловіче безсилля може бути пов'язано з декількома причинами. Практично половина випадків проблем в статевій сфері пов'язана з найсильнішими стресами, які багато чоловіків "носять в собі".

Заспокоїти нерви

Щоб нерви не впливали на інтимне здоров'я чоловіка, фахівці пропонують особливі продукти. Так, природним антидепресантом є гіркий шоколад, який ще й піднімає рівень серотоніна. Крім того, корисними будуть банани, так як вони містять вітаміни групи B, калій, магній, які разом зміцнюють нервову систему. Поліненасичені жирні кислоти в рибі зменшують вироблення гормонів стресу, а бразильський горіх має седативний ефект і містить велику кількість селену.

Додати тестостерону

Функцію чоловіків, якість насінної рідини, вироблення тестостерону і функції щитовидної залози. У великій кількості цинк міститься в гарбузовому насінні, яловичині і баранині, курячої печінки, м'яких сирах, кедрових горіхах, нуте, грибах, кефірі.

Зміцнити судини

Еректильна дисфункція найчастіше пов'язана з якістю судин. Зі зміцненням судин ефективно впораються авокадо (високий рівень поліненасичених кислот і заліза поліпшують судинні стінки і кровотворення); грейпфрут (нормалізує обмін жирів і "постачає" вітаміном C); і, знову, жирна риба.

Оздоровитися

Фахівці виділяють список продуктів, що благотворно впливають на імунітет і здоров'я в цілому. Серед них часник (сірка в його складі допомагає синтезувати білки), а також женьшень і бджолиний мед, відомі як загальнозміцнюючі засоби.