Після гучного застілля із знайомими 15 січня 46-річний рівнянин не виявив свого автомобіля «Hyundai Tucson», який придбав усього кілька днів тому. Про викрадення позашляховика чоловік того ж дня повідомив до поліції.

Правоохоронці встановили, що рівнянин приїхав у гості до знайомого 44-річного жителя села Золотолин. Разом із 23-річним сином господаря всі троє сіли до столу. Коли доза алкоголю зморила, гість заснув у кімнаті, а молодик приліг у салоні авто.

Скориставшись ситуацією, 44-річний чоловік вирішив викрасти авто та покататися. Однак, вже на виїзді із села, не впорався із керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП чоловіки не постраждали та втекли з місця події.

Пошкоджений позашляховик у кущах помітив інший водій, який проїжджав повз, і повідомив до поліції. Звернувся до поліцейських і власник, який прокинувшись під вечір, не виявив нещодавно купленого авто.

На пошуки зловмисників орієнтували групи реагування Костопільського відділу поліції. Їх виявили на автодорозі поблизу сусіднього села Степань Сарненського району.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Костопільського відділу поліції проводять досудове розслідування..

Батько із сином, які раніше притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, наразі дають покази поліцейським. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 Читайте також: ще чотири авто й один водій у лікарні: у Рівне нському районі сталася ДТП