Дебютний матч у 2020 році зіграв "Кардинал-Рівне". Суперник - сусід по турнірній таблиці Житомирський "ІнБев" . Обидві команди боролися не лише за здобуті очки, але й за місце у шістці.

Гра проти житомирян стала першою у новому клубі для Іллі Бакінського та Микити Шпигара . Але після Різдвяних свят допомогти своїй команді не змогли травмовані Олександр Басич та Володимир Кручок. Через 7 хвилин після початку матчу рахунок відкрив гравець гостей Віталій Дзюба, якому допоміг рикошет від Володимира Поночовного.

Після першого забитого "ІнБев" не зупинився. Рівне нську команду рятував лише новачок Ілля Бакінський. Проте За 5 хвилин до кінця першого тайму після передачі вздовж лінії воріт нагадав про себе Микита Шпигар

Та через 3 хвилини друге попередження отримав Ігор Салтанов, що дозволило "ІнБев" отримати ініціативу в рахунку.

Читайте також: у "Кардинал-Рівне " новий гравець

Після перерви Кардинал таки прокинувся і нарешті почав створювати моменти, але зрівняти рахунок вдалося лише за 3 хвилини до фінальної сирени. Ардашніков знайшов змогу замкнути передачу.

Нічия, яка дозволяє рівнянам збільшити відрив у турнірній таблиці до семи очок від переслідувачів.

Гра дуже цікава. тобто швидкості були дуже високі, не випадково ці команди претендують на попадання в шістку. Те що якості гри не відповідають лідируючим , но те що команди дуже сильно фізично підготовлені, швидко приймали рішення, швидко переходили з захисту до нападу, показувала як на мене якісний футзал. Тобто якщо глядач залишився задоволений саме грою, то я гадаю, що обидві команди не просто так знаходилися на майданчику, показували хороший футзал, - говорить головний тренер МФК “Кардинал-Рівне ” Ігор Москвичов.