Катались на справжньому патрульному автомобілі та грали в ігри - рівненські патрульні на Різдво влаштували дітям свято. Втім, і дорослі на ньому розважалися не гірше малечі.

7 січня, у свято Різдва Христового, на майдані Короленка у Рівному представники патрульної поліції провели захід «Різдво з патрульними». Таке свято для малечі і дорослих стало вже традицією, адже третій рік поспіль патрульна поліція проводить акцію, завдяки якій діти можуть відчути себе патрульними.

Найбільше дітлахам смодобалось сидіти за кермом справжньої поліцейської машини. Там можна було  увімкнути сирену та гучномовець. Також малеча могла приміряти на себе справжню поліцейську амуніцію: бронежилет, каску, захист рук.

Окрім того, правоохоронці облаштували ігровий майданчик зі справжніми дорожніми знаками та влаштували вікторину для дітей.  Кожен, хто правильно відповідав на питання, що передбачають знання правил дорожнього руху - отримував приз. 

Не забули патрульні і про дорослих, для них облаштували локацію з алкоокулярами – пристроєм, що імітує вплив алкоголю на організм та поведінку людини. Охочі могли одягнути ці специфічні окуляри і в них спробувати пройти рівно по лінії.