фото Рівне Вечірнє
Відомо, що у дворі будинку священика Даниїла Ільницького пролунав сильний вибух вночі, 4 січня.

Сильний звук вибуху розбудив родину Ільницьких о першій ночі. Отець Даниїл спочатку виглянув у вікно, а згодом пішов на вулицю. Подивитись , що трапилось, розповідає батюшка, також вийшли двоє сусідів. Про це повідомляють на сторінках Рівне Вечірнє.

Ванці, родина побачила на дворі біля хати трилітрову банку з розлитою речовиною, а у фундаменті будинку, що був обшитий листовим металом утворилася діра від вибуху. 

На місце інциденту викликали правоохоронців. Слідчі у свою чергу за фактом хуліганства розпочали досудове розслідування.  Першочергові слідчі дії та розшукові заходи проводять поліцейські Костопільського відділу за фактом вчинення хуліганських дій на території господарства 57-річного жителя села Маща, настоятеля місцевого храму.

Крім того, у відділлі комунакації поліції Рівне нської області розповіли, що 4 січня о 7:13 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Центральна села Маща невідома особа близько першої ночі кинула суміш під будинок.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа з хуліганських мотивів кинула скляну ємність із речовиною із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів, яка розлилася на подвір’ядомогосподарства. Загоряння не сталося.

Із місця події вилучено уламки ємності із залишками рідини, схожої на відпрацьоване моторне масло, та клаптик паперу попередньо від петарди.

Читайте також: правоохоронці Рівне нщини готові до Різдвяних свят