На Рівненщині поліцейські вилучили майже 500 одиниць грального обладнання.

Так, учора, другого січня, у рамках досудового розслідування за фактами імовірного зайняття гральним бізнесом невстановленими особами у місті Вараш поліцейські встановили, що, попри те, що заклади зачинені, а реклама — відсутня, там перебувають особи, які грають в азартні ігри та надають послуги грального бізнесу.

За результатами проведеного огляду в одному з ігрових залів у Вараші працівники поліції виявили адміністратора та відвідувача. Окрім цього, в ході огляду було вилучено обладнання, що використовувалось для надання гральних послуг та облаштування закладу, зокрема сім системних блоків і вісім моніторів, а також 25 пластикових іменних карток клієнтів «СпортЛото» та 225 гривень, отримані внаслідок протиправної діяльності. 

У іншому приміщенні перебував лише адміністратор. Під час огляду правоохоронці виявили чеки, що засвідчують функціонування закладу та вилучили 23 одиниці комп’ютерної техніки.

Крім того, цього ж дня у Рівному, під час санкціонованого обшуку у гральному закладі на вулиці Генерала Безручка правоохоронці вилучили 12 одиниць комп’ютерної техніки.

Загалом із початку проведення відпрацювань поліцейські припинили діяльність 125 гральних закладів і вилучили 490 одиниць грального обладнання.

Поліцейські звертаються до громадян: якщо вам відома інформація про заклади грального бізнесу, які не припинили діяльність та продовжують функціонувати, повідомляти за номером «102».