У 2019 році українська телевізійна індустрія поповнилася ще однією медіа-групою з назвою "R1". Телекомпанія "Рівне 1" розширила свої межі і охопила чимало нових напрямків. Що ж змінилося за рік на медійній кухні "Рівне 1" та що нового ми готуємо для вас, секрети відкриє Іванна Власюк.

Позаду 2019. За цей рік телекомпанія «Рівне 1» досягла чимало успіхів. Найбільша студія в області, розширення власних кордонів та відкриття нових медійних напрямків. Саме про це далі.

2019 рік для телекомпанії «Рівне 1» став по-особливому мотивуючим.

Наближається 25-річчя нашої телекомпанії. І в 2019 році ми здійснили давню свою мрію, пересилились у власне приміщення, не пристосоване, а спеціально розбудоване. І наша гордість - це наші нові телевізійні студії, нове освітлення, яке дає надзвичайно величезні можливості для нашого регіонального телеканалу, - розповідає директор ТОВ ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов.

Переїзд телекомпанії - справа нелегка. На будівництво нового творчого простору пішов рік. Лише на створення новітньої студії витратили - 2 місяці. Тим паче у нас тепер їх дві. Першою програмою у новій студії став проект «Реформи - це просто».

Наша студія найбільша в області. По-перше, маємо їх дві, а не одну як було раніше, ми маємо дві великих плазмових стіни, нову апаратну, акумутація і інші технічні штучки, які відрізняються в рази своєю складністю. Багато ми над нею працювали, - говорить головний інженер Віктор Стецюк.

Маючи новий креативний простір - наша телекомпанія об'єднала найбільш прогресуючі медійні напрями у новий медіа-холдинг під назвою «Р1». Чималих успіхів у цьому році досягнув телеканал «Рівне 1».

Згідно останніх соціологічних досліджень, телеканал "Рівне 1" займає лідируючі позиції, щодо довіри телеглядачів, серед усіх регіональних телекомпаній України. І ми відчуваємо величезну відповідальність, і щиро вдячні нашим глядачам. Саме тому в наступному році ми продовжуємо працювати над новими проектами, слідкуйте за нами в ефірі, - каже керівник відділу продажів Наталія Леошек.

Одним із напрямів, який впевнено тримає позицію інформаційної достовірності в межах регіону - є наш сайт rivne1.tv. Щодня журналісти докладають чимало зусиль, аби ви були у курсі актуальних подій.

Досягнення сайту "Рівне 1" є те, що ми зробили редизайн сайту. Працюємо над вивченням вподобань аудиторії, яка нас читає. Ми єдиний в регіоні інтернет-ресурс, який працює з різними мультимедійними проектами. У нас виходять лонгріди на важливі суспільні теми. В наступному році ми плануємо нові спецпроекти, нові форми подачі матеріалів. Ми прагнемо бути ближчими до вас, - поділилася планами керівник сайту rivne1.tv Марія Троцюк.

Засновником нашого сайту 13 років тому була громадська організація "Рівне інформ", яка так само входить до складу медіа-групи. Вона об'єднує активних журналістів Рівного. Цьогоріч члени організації реалізували один із масштабних проектів - теледебати "Вибір" між представниками політичних партій. Як і кожен наш продукт, програми покликані допомогти нашим громадянам робити свідомий вибір, вміти аналізувати і бути у курсі всіх актуальних та важливих подій.

Напрям, який щороку удосконалює свої навички - продакшн Р1. Саме його виробничі потужності дозволяють знімати фільми, рекламні ролики, телевізійні шоу, створювати контент для нових медіа у різних жанрах та для різної аудиторії.

Варто зауважити, що відділ продакшину і його робота - це не лише те, що ви бачите на екрані. Тобто це фільми, які зараз транслюються за кордоном на міжнародних конференціях, це соціальні проекти, це відеоролики, які транслюються в мережі інтернет. Ми робимо багато різних речей, і вони охоплюють дійсно багато мас-медіа. Робимо і аудіо ролики для радіо, тобто дійсно багато продуктів робиться, - розповідає керівник відділу продакшн "R1" Надія Фоміна.

Новою платформою "R1 Media Group" є "R1 event-agency". Попри те, що такий напрям для нас новий, він має вже чималі успіхи. Івент-агенція працює над подіями, які не зможуть дати про себе забути. Однією з таких став фестиваль "Гостини на Покрову", він об'єднав сотні рівнян і подарував чудові емоції.

Медіа-група "Рівне 1" - це більше, ніж телебачення. Ми тримаємо звязок з аудиторією, і саме тому наш новий напрямок івент-агенція, набирає зараз величезних обертів.

На цьому наша медіа-група не зупиняється, і розвиває, новий, але перспективний відділ - смм-агенцію "Р1". Вона займається просування брендів в соціальних мережах і вже має чимало кейсів успішної співпраці.

У нас дуже молода, сучасна, творча і креативна команда, яка знається на усіх тонкощах просування та введення бізнесу. За цей рік ми змогли зробити так, що кількість підписок на наших соціальних мережах змогла зрости до 48 тисяч у фейсбуці, та до 10 тисяч в інстаграмі. Це значні досягнення, - говорить SMM-спеціаліст Людмила Кнапець.

Ще однією платформою, яка вже другий рік впевнено тримається на ногах - є наша гордість, журнал про наше місто - "Суренж". 580 сторінок клопіткої праці. Понад 300 задоволених клієнтів. І тисячі усміхнених читачів, які з задоволенням читають наш журнал.

У новий 2020 рік ми входимо з дуже потужними, сильними, вихідними позиціями. Ми маємо дуже амбітні, амбіційні плани. І маємо стратегію для її досягнення. Наша стратегія базується на спостереженні і спостеріганні запитів і інтересами нашої аудиторії, наших глядачів і читачів, - говорить виконавчий директор ТОВ ТРК "Рівне 1" Оксана Власюк.

Медіа група "Рівне 1" - це телеканал Рівне 1, сайт рівне1.тв, продакшн р1, смм-агенція р1, птс р1, завдяки якому ви бачите трансляції концертів, телемостів, футбольних матчів та багато іншого , піар агенція р1, журнал "Суренж" та івент агенція "Р1".Від самого ранку і до ночі - ми працюємо для вас. Створюємо динамічний контент.