Новий рік уже на порозі тому час готувати святковий стіл і робити закупи. Турботливі господині заздалегідь складають список продуктів та пишуть новорічне меню.

Передноворічна метушня. На продуктовому ринку людей чимало. Кожен шукає та вибирає продукти до смаку. Адже і страви готуватимуть різні.

Зробимо салат олів'є, запечемо курку. Бутерброди, солодощі, фрукти.

Якщо порівнювати ціни - то усі продавці кажуть, що не підвищували їх. Приміром м'ясо коштує так як і раніше. Все залежить від того, яке ви оберете. Чи це свинина чи телятина чи курка. Сьогодні у м'ясному павільйоні не людно, бо вихідний. Але деякі продавці працюють.

Не піднімалися абсолютно. Гов'ядина і телятина, все. Ціни нормальні, які були до свята такі і зараз. Є по 100 є по 200 , як яке м'ясо.

Для любителів рибних продуктів, покупки обійдуться трошки дешевше. Скумбрія вартує 90 гривень за кілограм, оселедець - 60 гривень. Жива риба - карп - 75 гривень, щука -120 за кілограм.

Саме більше купують, що дешевше. Хек молочний, скумбрію на червону менший попит, тому що немає грошей.

Фруктів на ринку також багато. Купити їх можна на будь який смак та гаманець.

Ціни помірні, ананаси можна купити і за 70 гривень. І середній ананас за 100 гривень. На даний час дешевше, помідори і огірочки. Помідорка коштує 50 гривень. Огірочки - 80 гривень за кілограм.

Загалом середня ціна новорічного столу - 1000 гривень. Це якщо купити все найнеобхідніше на двох-трьох людей.

Дивіться такожТоп-5 подарунків, які приносять невдачі: не даруйте і не приймайте їх