Засніжило. Вихідними у Рівному нарешті випав сніг. Для дітей - це нові розваги, а для комунальників та медиків додаткова робота. Адже потрібно розчистити та підсипати усі дороги та тротуари.

Хоч сніг і невеликий у міському травм пункті людей чимало. Найбільше звернень було у вихідні дні, розповідають медики.

За 28 число було звернень 43. Із них падінь на вулиці 7, переломів - 3. А за вчорашній день, неділю потерпілих, які падали на вулиці було більше. Всього звернень 44 падінь на вулиці - 2. Вивихів 1 і переломів 9, - каже лікар-травматолог В'ячеслав Наумчук.

А падають через те що слизько. Рівняни скаржаться, тротуари не посипані.

Якщо неслизькі ботінки, то можна йти. Але не всюди посипано. Майже взагалі ніде не посипано. Виправлять.

Щодо водіїв, то одні кажуть, що проїзд у місті нормальний, інші переконують - є вулиці, де взагалі комунальників і не бачили.

У свою чергу міськшеу зазначають - працюють вчасно. Спочатку розчищають головні вулиці, потім другорядні. Техніки та усіх засобів вистачає.

Ми попрацювали від початку опадів. Зробили попередньо оброблення проїзної частини і пішохідних зон у центрі міста. Поки що продовжуємо, допрацьовуємо другорядні вулиці. По основних магістралях рух забезпечено. Ми маємо у себе три обладнання для посипання пішохідних зон і сьогодні і завтра, і після завтра вони будуть працювати, - каже начальник Рівне нського ШЕУ Віктор Климук.

Щодо доріг обласного значення - дорожнє покриття також розчищене та оброблено.

Якщо говорити про інтенсивність робіт на дорогах державного значення. То за минулі три доби. Фактично на дорогах працювали 80 і більше одиниць техніки то на цей раз застосовувалося 6 одиниць техніки. Станом на сьогоднішній день тривають роботи на дорогах місцевого значення, - розповідає речник служби автомобільних доріг Дмитро Леонтіюк.

Якщо ж вірити прогнозам погоди, то найближчим часом сніг не йтиме, а температура повітря буде не більше мінус двох градусів.

Читайте також: для забезпечення безпечного проїзду на дорогах Рівне нщини дорожники працюють в цілодобовому режимі