У приміщенні підліткового клубу "Жар-птиця" відбувся новорічний ранок для вихованців початкової ланки клубу "Обрій".

Вихованці театрального гуртка Богдан Петровець, Вероніка Квач, Ольга Некритюк та Анастасія Пилипчук підготували і розіграли новорічну казку-п’єсу "Коза-дереза з погляду сучасності". Новорічні декорації та прикраси в залі виготовили керівник гуртка Наталія Радчук та її гуртківці. На святі діти не лише розважались, але й декламували вірші та виконували пісні. Свої музичні здібності показали вихованки сольного гуртка Катерина Крук, яка заспівала пісню «Зима», Дарина Осійчук і Наталія Федінчик, які виконали пісню «Миколай».

В кінці новорічного свята для дітей були підготовлені конкурси. Найбільше сподобалась новорічна лотерея, у якій брали участь із задоволенням усі вихованці. Під кожним номером у лотереї на дітей чекав невеличкий подарунок.

А також цього ж дня ближче до вечора відбулася новорічна програма для старших вихованців підліткових клубів "Козак" та "Жар-птиця". Спочатку гуртківців привітали з прийдешніми новорічними святами, побажали активних канікул і розважали конкурсами, а в кінці свята відбувалася новорічна дискотека.  

Читайте також: Господині Рівне нщини досі готують в старовинних українських печах