Варена морква є потужною зброєю проти застуди, в ній міститься імуностимулюючий вітамін А. Біль в горлі, кашель, нежить і інші неприємності дадуть знати про себе з настанням холодів.

До числа ефективних засобів проти кашлю і запальних процесів в горлі відноситься корінь солодкий

Він знімає неприємне лоскотання в горлі, позбавляє болю в мигдалинах також має потужні протизапальні властивості .Ця рослина допоможе швидко впоратися з ангіною, а також позбавлять від почуття задухи.

Морозиво, теж має благотворний вплив при боротьбі з застудою. На перший погляд парадоксальна рекомендація насправді працює,стверджують лікарі. Морозиво позбавляє ротову порожнину від бактерій і знімає напругу, яка виникає при ангіні.

Непогано з болем в горлі справляється банан. Завдяки своїй м'якій структурі він не травмує горло. Крім того, в цьому продукті міститься велика кількість вітаміну С, який допоможе протистояти хворобі і прискорити процес одужання.

Варена морква є потужною зброєю проти застуди. У смаженому або приготованому на пару овочі міститься імуностимулюючий вітамін А. Також морква сприяє швидкому загоєнню слизових оболонок в ротовій порожнині.

Також експерти радять не забувати про класичні «бабусині рецепти». Чай додасть сил і заспокоїть біль в горлі. Краще заварювати чай з чебрецю, шипшини, липи або ромашки. Від болю в горлі корисні настоянки з гілочок смородини та малини. Напій необхідно пити теплим, щоб не травмувати слизову.