У Рівному перебуває ікона Богородиці, яка зцілює від важких недуг. Знаходиться вона нині у Свято - Покровському соборі. До неї приходять сотні вірян, які просять здоров'я і добробуту для себе і своєї родини. Найбільше зцілення від онкологічних захворювань.

До Рівного привезли ікону Богородиці, яка має назву - Всецариця. Зараз чудотворний образ знаходиться у Свято - Покровському соборі.

XVII століття прославилася ця ікона, яка називається Всецариця. Вона була власністю відомого святого - Йосифа Ісихаста. Він подарував цю ікону своїм учням і сам розповідав про багато чудес, які відбувалися біля цієї ікони, - розповідає протоієрей Миколай Капітула.

Образ Пречистої Богородиці має велику силу зцілювати від важких недуг.

Особливо помітили, що люди зціляються молячись біля цього образу від ракових захворювань. Також, багато людей отримали зцілення, молячись біля цього чудотворного образу до Пресвятої Богородиці. Треба також наголосити, що зціляє не сам образ, тобто та дошка чи зображення, а зціляє сама Пресвята Богородиця тому, що вона є першою Заступницею нашою біля престолу Всевишнього і вона звертається до Бога, і має від Нього благодать не просто за нас молитися, а рятувати нас.

Віряни охоче приходять до собору аби прихилитися до образу Богородиці і вірять в її особливу силу.

Просила здоров'я своїм дітям, внукам, чоловікові, моїм рідним, невісткам, і надіюсь, що Матінка Божа почує мої молитви і допоможе мені.

До слова, прихилитися до образу Богородиці можна у Свято-Покровському Соборі, де святиня перебуватиме аж до Різдва Христового.  

Дивіться також: рівняни відзначили Різдво Христове