Нині у Костопільському районі триває реконструкція п’ятьох лікарських амбулаторій. Дві з них в райцентрі, ще три – у селах Яполоть, Головин та Великий Стидин.

Так, в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини №1 та №3 у Костополі утеплено фасад та фундамент приміщень. Будівельники повністю оновили старі дерев’яні вікна і двері на нові, частково замінили водо-каналізаційну систему.

В селах Головин, Яполоть та Великий Стидин облаштовують нову покрівлю, системи водопостачання та водовідведення. Вже зробили відмостки навколо будівлі та розпочали заливку стяжки підлоги у внутрішніх приміщеннях. 

Відомо, що в Рівне нській області планують реконструювати 77 амбулаторій. Усі роботи поділені на 3 етапи реконструкцій.

До І етапу віднесені 23 амбулаторії, що знаходяться в північних районах області – Рокитнівському, Дубровицькому, Зарічненському та Володимирецькому. До ІІ етапу увійшли 25 медзакладів Гощанського, Корецького, Костопільського, Березнівського та Сарненського районів. ІІІ етап передбачає реконструкцію амбулаторій в Рівне нському, Радивилівському, Здолбунівському, Острозькому, Дубенському та Млинівському районах (загалом - 29 амбулаторій).

Читайте також: зареєструвати малюка у Рівному можна онлайн