Швидше за все, у вас вже є улюблена поза в сексі, яка приносить вам найвище задоволення. Однак з часом класика приїдається і організму вже потрібні нові враження, щоб відчуття не притуплялися. Отож, п'ять поз, які при правильному підході забезпечать неймовірний оргазм.

Нірвана

Якщо ви людина зайнята, подібна поза буде дуже до речі - ви не будете перенапружуватися. Суть в тому, що жінка спокійно лежить на ліжку і тримається за спинку руками. Партнер розташовується зверху. Жінка зводить ноги разом, а чоловік розводить: в цей час відбувається потужна стимуляція клітора. Сексологи рекомендують сильніше напружити вагінальні м'язи в такій позі для ще більш сильних відчуттів.

Наїзниця 

Партнер зручно розташовується на ліжку в позиції лежачи, жінка в цей час також лягає зверху. Для більшої зручності партнерці потрібно впертися ногами в ліжко, щоб не сповзати під час процесу. У такій позі можна дозволити як класичне проникнення, так і анальний секс, який буде комфортний і чоловікові, і жінці.

Ножиці

Поза для глибокого проникнення. Жінка лягає на будь-яку зручну горизонтальну поверхню і піднімає ноги на 90 градусів. Чоловік в цей час знаходиться або в стоячому положенні, або опускається на коліна. Під час самого процесу чоловік може міняти положення ніг жінка для регуляції глибини проникнення. Поза підійде любителям пристрасного сексу, але буде неприємна, якщо ви відчуваєте дискомфорт при глибокому проникненні.

Жаба

Чоловік сідає на диван або ліжко, а жінка розгортається до нього спиною і сідає зверху. Для більшої зручності чоловік повинен притримувати партнерку за стегна, контролюючи темп і глибину проникнення. Глибоких фрікцій очікувати не варто, а тому поза ідеально підійде, якщо партнер набагато більший жінки.

Ложка

Ця поза ідеально підходить під час вагітності. Жінка лягає на бік або спиною, або лицем до партнера. Чоловік прилаштовується ззаду і акуратно входить. У цій позі жіноча точка G буде повністю простимульована, що забезпечить неймовірний оргазм без побоювань нанести шкоду жінці в делікатному становищі.