На Рівненщині 129 жінок отримали звання мати-героїня. Одна з них Любов Польова. Жінці 40 років. У неї 9 дітей. У домі Польових не почуєш ні сварок, ні інших непорозумінь.

У сім'ї Польових 5 хлопчиків і 4 дівчаток. Найстаршій з дітей - 17 років, наймолодшому трохи більше року.

У нас із сестрами є свої обов'язки. Ми четверо чергуємо. У кожної, знову своя черга.

Виховує велику сім'ю Любов та Микола. Дружині 40 років, чоловіку 58. Першу дитину жінка народила у 22 роки. Тоді ще й мріяти не могла, що буде багатодітною мамою.

Завжди дивувалась, коли в селі говорили в когось 10 дітей. Ну слава Богу Бог мені дав 9 дітей. Я дуже рада. Не уявляю свого життя без кожного з них.

А нещодавно Любов Польовій Президент України присвоїв звання мати-героїня. Жінка каже, виховувати 9 дітей не просто, однак якщо є підтримка та допомога рідних - то труднощі не страшні.

Коли в домі любовна атмосфера, один одного вміє попросити прощення, признати свою вину - це дуже зближає один до одного. Вони довіряють один одному, вони люблять один одного, вибачаються, прощають і коли вони примиряються вони обнімаються і плачуть і цілуються і знову життя продовжується.

Допомагає своїй дружині Микола. Чоловік вранці розвозить всіх дітей в садочок, школу і забирає їх.

Багато є приводів, щоб любити свою дружину. Ну по-перше вона народила мені 9 дітей, це вже не мала справа, це велика почотна справа. Я рахую, що вона є мать-героїня, герой як і віри, як і так.

Сім'я Польових завжди разом: відвідують церкву, відпочивають, а ще спільно проводять вільний час. Намагаються розвивати таланти всіх своїх дітей. До прикладу, найстарша донька Ірина дуже любить куховарити. Відповідає за випічку.

Коли я печу торти я заспокоююсь і мені дуже подобається це робити. Часто, коли у нас гості чи просто так" СТИК "Я придумала рецепт нового чізкейка. Він дуже подобається всім нашим.

У сім'ї матері-героїні панує затишок та злагода. Зараз Польові мають 9 дітей, однак якщо Бог подарує ще малюків, будуть раді. Адже труднощів не бояться і переконані, найцінніше в житті це сім'я і любов один до одного 

Читайте також: жінки Рівне нщини отримали звання "Мати - героїня"