Близько 00:40 сьогодні, 16 грудня, до поліції повідомила власниця іномарки, 47-річна рівнянка, що невідомі особи на вулиці Шопена підпалили її автомобіль «Toyota Camry».

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що транспортний засіб був припаркований у дворі багатоповерхівок за місцем проживання жінки.

Встановлено, що автомобілем також користувався 53-річний чоловік заявниці, голова кооперативу.

Вогонь іномарку знищив майже повністю. З місця події слідчі вилучили пожежне сміття та змиви паливно-мастильних матеріалів.

Читайте також: у Рівному черговий підпал автомобіля

Оперативники управління карного розшуку встановили, що до злочину причетний раніше судимий 45-річний житель обласного центру. Його затримали поліцейські, коли той переодягнувся та саме виходив із квартири, де мешкає. Там нині правоохоронці проводять санкціонований обшук.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу триває досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Всі обставини події та особи, причетні до злочину встановлюються.

45-річного рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.