Загиблого на Донбасі Віктора Пруського проводжали в останню путь. Вшанувати пам'ять та віддати честь зібралися рідні, військові, сусіди та просто небайдужі рівняни біля будинку загиблого. Після чого рівненського героя повезли на кладовище.

Молодшого сержанта Віктора Пруського проводили в останню путь. Нагадаємо, чоловік нещодавно загинув у районі Золотого при виконанні бойових завдань.

Хороший чоловік, я приїхав з сусіднього району бо я вже звільнився, він ще залишився служити. І от бачите така от біда сталася, шкода дуже, - зізнається колега по службі Віктора Леонід Олексієвець.

Після прощання з Героєм України труну з тілом Віктора Пруського завезли на кладовище "Нове" , де відбувалася панахида.

Я навчала Віктора з 5 класу. Це був такий хлопчик цікавий, такий білявий, такий гарний, шустрий такий. Жива була дитина. Слів немає щоб сказати....Коли дізналася про його смерть то це був такий удар страшенний, важко втрачати своїх учнів, - вчителька математики Віктора Ганна Шульжук.

З гордістю та сльозами на очах відбувалося поховання хорошого сім'янина, друга, захисника своєї країни.

Ми не думали, що він загине, навіть думки такої не було.....Це вже другий раз, він перший раз був в 16-ому році. Він сказав, коли загинули хлопці в 18 років, він сказав я старший, діти гинуть потрібно іти захищати країну, а діти повинні жити, зібрався так швиденько, пройшов мед комісію і зразу пішов перший раз на війну, а другий раз бачите повернувся у труні,- сестра військового Наталія Джус.

Аби попрощатися з чоловіком зібралися близько 300 рівнян на Алеї Слави, де він і був похований. 

Читайте також: У Рівному відкрили пам'ятний знак вбитим євреям