До поліції сьогодні, 13 грудня, о четвертій годині ранку звернулася 27-річна жителька села Олександрівка, яка повідомила, що за місцем проживання вона виявила без ознак життя тіло своєї 45-річної матері.

 Коли на місце прибули поліцейські, жінка розповіла, що спала, коли почула посеред ночі крик матері про допомогу. Кинулася до неньки у кімнату, а звідти вибіг невідомий чоловік. Бездиханне тіло матері із перерізаним горлом дочка виявила на ліжку у спальні. Жінка змогла описати поліцейським незнайомця, якого побачила у будинку. Той був схожий на її батька — колишнього чоловіка вбитої.

Правоохоронці негайно приступили до огляду місця події, вивчення слідової бази, опитування всіх осіб, які могли бути причетні до злочину та відпрацювання різних версій.

Проаналізувавши зібрану інформацію поліцейські встановили, що до злочину може бути причетна і сама 27-річна заявниця. Як з’ясувалось, спочатку вона дочекалася, доки від матері піде чоловік, із яким у тієї були стосунки. А потім 27-річна жінка з ножем зайшла у мамину спальню та зробила свою криваву справу.

За фактом умисного вбивства слідчі Рокитнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України слідчі затримали зловмисницю та вирішують питання про повідомлення їй про підозру.

За вбивство матері відповідно до санкції статті жінка може провести за гратами від семи до п'ятнадцяти років.

Поліцейські встановили також, що жінки проживали вдвох та часто прикладалися до чарки. Про мотиви вбивства 27-річна жителька Олександрівки наразі розповідає слідчим.

Читайте також: ДТП у Рівному: травмувалося двоє людей