Рівненська стоматологічна поліклініка потребує спеціалізовану техніку, аби перейти на новий рівень послуг в комунальному закладі.

На сайті Прозоро оголошено тендер на закупівлю сучасної стоматологічної установки. Як стало відомо, незабаром в КП "Рівне нська обласна стоматологічна поліклініка" планується відкриття нового терапевтичного кабінету. Нині там проводиться ремонт і готується персонал. Створюють цей кабінет під сучасну послугу седації, тобто під наркозом можна буде здійснювати лікування зубів.

Як повідомила головна лікарка закладу Валентина Сухляк, оновлений кабінет буде конкурувати з дороговартісними приватними клініками, однак послуга буде в рази доступнішою:

"Ми плануємо повністю оновити кабінет, придбати нові меблі та повністю забезпечити його необхідним устаткуванням. Незабаром плануємо проводити там стоматологічні послуги під седацією, тобто під наркозом. Однак, говорити про точну дату ще зарано. Тому, що нажаль наші ресурси дуже обмежені і зараз ми шукаємо спонсорів і меценатів для того, аби докупити ще деяку техніку" - говорить пані Валентина. 

У переліку вкрай необхідної цьому кабінету техніки є кардіомонітор, концентратор кисню, апарат ШВЛ (швидкісної вентиляції легень). Саме ця апаратура дасть можливість повністю офіційно і безпечно проводити лікування зубів під наркозом при лікуванні особливих діток, людей з хворим серцем, учасників АТО ООС, а також осіб що мають алергію на анестетики. 

У разі, якщо ви готові допомогти закладу - телефонуйте  097 582 8204