фото ілюстративне
На час слідства за фактом вбивства односельчанина 18-річний молодик перебуватиме під вартою.

Вчора, дев’ятого грудня, Млинівський районний суд обрав запобіжний захід жителю села Перемилівка, який позбавив життя 90-річного односельчанина.

Нагадаємо, конфлікт стався сьомого грудня, коли пенсіонер відмовився позичити парубку гроші. Останній розлютився та побив старого руками, а потім викруткою наніс господарю понад тридцять ударів в область голови, шиї та тулуба.

Після скоєного хлопець, який був у стані алкогольного сп’яніння, розповів сусідам про злочин, а потім повернувся на місце злочину та чекав приїзду поліцейських.

Читайте також:бив арматурою: на Кореччині з'ясовують обставини жорстокого поводження із твариною

Того ж дня слідчі затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Вчора суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Парубок, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, шкодує про скоєне та не може пояснити, як міг таке вчинити.

Санкція статті передбачає від семи до до 15 років позбавлення волі.