фото ілюстративне
Вчора, сьомого грудня, до поліції надійшло повідомлення, що у будинку в селі Перемилівка знаходиться тіло господаря без ознак життя.

Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце події, під час поверхневого огляду на тілі померлого виявила множинні колото-різані рани.

Поліцейські встановили, що близько 11 години ранку до будинку 90-річного пенсіонера прийшли односельчани — 42-річна жінка зі своїм сином та попросили позичити їм гроші. Відмова господаря розлютила нетверезого 18-річного молодика, тож виникла сварка. Хлопець взявся бити господаря руками, а гострим предметом, який потрапив під руку, наніс численні удари по тілу пенсіонера. Мати хлопця, яка частково була свідком конфлікту, злякавшись, втекла.

Читайте також4 роки в’язниці загрожує сарненчанину за спробу дати хабара поліцейським

Хлопець пішов до сусідів та розповів про скоєне. А потім повернувся на місце злочину та чекав приїзду поліцейських.

Слідчі затримали його. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, а саме умисне вбиство та обрання запобіжного заходу.

У рамках досудового розлідування поліцейські призначатимуть відповідні експертизи, а також встановлюватимуть знаряддя злочину — із місця події вилучена викрутка.