фото ілюстративне
Нагадаємо, напередодні 7 грудня у спільноті "Рівне в українській хустці", яку створили в соціальній мережі facebook оголосили конкурс.

Спільноту створили для того, щоб сьогодні, 7 грудня встановити Всеукраїнський рекорд. Для цього потрібно лише зробити фотографію в хустці та виставити її на свою сторінку та сторінку спільноти "Рівне в українській хустці".

Організатори зазначили, що за добу (7 грудня) хочуть встановити Всеукраїнський рекорд - "Найбільша кількість жіночих зображень в українських хустках на одній сторінці в Facebook."

З початку доби рівнянки почали публікувати світлини. Долучились до встановлення рекорду і працівниці телеканалу "Рівне 1". 

Ірина Ничипорук - "Хустка мамина, тому найтепліша і найдорожча"

Анастасія Кучеренко

Голуб Ганна - "Соколовська мануфактура Асафа Баранова, 1896 рік Хустині 123 років і саме вона була прикрасою в день весілля моєї прабабусі."

Долучитись до встановлення рекорду можна до кінця дня (7 грудня). 

До теми: У Рівному хочуть встановити Всеукраїнський рекорд 

Учасниками встановлення Всеукраїнського рекорду можуть бути мешканки міста Рівне або ті, хто народився в місті Рівному (і це має бути вказано у Вашому профілі).

Впродовж 8 грудня  «Книга рекордів України» аналізуватиме надіслані фото і зробить висновок щодо встановлення в Рівному Всеукраїнського рекорду.