Суперечка між дітьми переросла у бійку. У Рівному, учениця однієї з міських шкіл повернулася з навчального закладу додому з синцями та розбитим носом. Трапився інцидент ще 28 листопада. Директор навчального закладу розповідає, бійка сталася між уроками. Втім не в самій школі, а за її межами.

На той момент керівника 9 класу , в якому навчається дівчинка в школі уже не було. Проте жінка розповідає, напередодні у потерпілої стався конфлікт з однокласницею. Втім вони його швидко вирішили.

Відразу після інциденту працівники школи зателефонували мамі потерпілої дівчинки, Вероніці Геращенко. Жінка каже, подібні випадки цькування її дитини іншими учнями уже були. Саме під агресію своїх однолітків та потрапляла частенько. Додає, скоріш за все через те що та має певні рухові вади. Та не може себе захистити.

Читайте ще: у Рівному з`ясовують причину побиття школярки

Поліцію викликали, та написали відповідну заяву. Зі слів дев'ятикласниці, своєї кривдниці вона не знає. Адже бачила її вперше. Втім, мама Наді додає, невдовзі одна із подруг в соціальній мережі виклала відео. Саме на ньому і була зафіксована бійка.

Нині правоохоронці розслідують цю ситуацію.