Від снігу та ожеледиці потерпають не лише водії, а й пішоходи. Ми вирушили у рівненський міський травмпункт і вирішили дізнатись чи багато людей постраждали на слизьких тротуарах.

Вчора ввечері, 2 грудня на Рівне нщині випав сніг, проте у міському травмпункті ажіотажу не було. Тут кажуть різкого збільшення кількості рівнян, які зазнали різноманітних травм не відбулося.

Почався зимовий місяць - грудень, вчора пролетів невеличкий сніжок, але збільшення звернень пацієнтів в травматологічний пункт не має. Травмпункт працює в звичайному режимі, переломів, вивихів, ну, щоб сказати, що це вже почалася зима і ожеледь цього працівники і в тому числі я не відчуваємо, - розповідає завідувач травмпунктом Рівне нської Центральної міської лікарні В'ячеслав Наумчук.

Хоч опади і не принесли великих не зручностей, проте рівняни кажуть, що комунальні служби були не готові до початку зими.

Слизько було йти, звичайно, переходити через дорогу. Тобто, не зручно, звичайно, але це мабуть тому, що перший сніжок, не змогли прореагувати так швидко наші дорожні служби. Ну сьогодні вже краще звичайно.

Хоча, в міському Шляхово-експлуатаційному управлінні запевняють, працювали не лише для водіїв, а й для пішоходів.

Роботи по посипанню пішохідних зон виконувалися в центральних частинах міста та інших вулицях, які мають значні поздовжні похили - це вулиця Степана Бандери, вулиця Чорновола, вулиця Відінська, і вулиця Соборна, Київська, - каже начальник Рівне нського шляхово-експлуатаційного управління автомобільних доріг Віктор Климук.

Хоча деякі рівняни запевняють прихід зими приносить задоволення.

Було дуже приємно і я дуже вражений, що сніг пішов і дякувати Богу, що в нас є хороша погода, сьогодні сонечко світить.

Справжня зима ще попереду. Одягайтеся тепліше та будьте обережні. 

Дивіться також: налякав та розтанув: коли настане справжня зима на Рівне нщині