Сьогодні, 3 грудня, близько 10-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих, що відбулась на вулиці Гагаріна.

На місці заявник розповів інспекторам, що водій автомобіля Dacia Logan, який мав ознаки алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на BMW, який був припаркований на АЗС та пішов у невідомому напрямку.

В ході розшукових дій, поліцейські виявили чоловіка за адресою проживання та встановили, що він керуючи транспортним засобом Dacia Logan під час руху заднім ходом не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не переконався, що це буде безпечно в результаті чого скоїв наїзд на авто BMW, який був припаркований. Також при спілкуванні у 61-річного водія інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. В присутності двох свідків, чоловік відмовився від освідування на стан сп'яніння.

Патрульні на чоловіка склали протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування з ознаками алкогольного сп’яніння), ст.124 КУпАП (Вчинення ДТП), ст.122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП), а на водія авто BMW винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).

Також на місце події патрульні викликали працівників Укртрансбезпеки, які склали на керманича протокол за ч.1 ст.164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності у сфері перевезень пасажирів), оскільки громадянин здійснював послуги з перевезення пасажирів, а саме: послуги таксі на своєму особистому автомобілі, але не мав відповідних документів на право перевезення пасажирів. 

Читайте також: не врахував дорожньої обстановки і в'їхав у знак: неподалік Рівного сталася ДТП