ТСН
Сьогодні рівненського нардепа Романа Іванісова офіційно виключили з фракції "Слуга народу".

Про це повідомив на ранковому пленарному засіданні голова Верховної Ради Дмитро Разумков. 

Нагадаємо, Роман Іванісов потрапив у гучний скандал після оприлюднення довідки про його судимість у 1996 році. Як виявилось стаття була за згвалтування неповнолітньої у неприродний спосіб. Згодом, телеканал 1+1 знайшов постраждалу та офіційні документи, що підтвердили цей факт, незважаючи на те, що нардеп це спростовував.

Сьогодні, у парламенті з трибуни до Романа Іванісова звернувся колега Ігор Гузь закликаючи скласти депутатські повноваження:

"До мене звертаються виборці і питають, як мені бути в залі з людиною яка гвалтувала жінку, яка брехала про це своїм виборцям у липні цього року? Як ця людина буде виходити на трибуну? Сьогодні будь який гвалтівник скаже "пройде час і я теж попаду до парламенту, я буду писати Закони, я буду вчити моралі. Це персональна відповідальність чи далі знаходити у цій залі чи скласти мандат" - сказав пан Ігор. 

Однак, ми поцікавились в самого Романа Іванісова, чи планує він складати мандат:

"Складати мандат не планую, адже на 70% поширена інформація щодо мене є брехнею. Незабаром, я надам цим словам підтвердження. Зараз знаходжусь на лікарняному, бо маю проблеми з сердцем. Саме тому, у Парламенті сьогодні не був присутнім. Хочу додати, хто вважає, що інформаційну компанію проти мене почали керівництво Рівне нського Держгеокадастру - це не так. Незабаром я усе розповім" - прокоментував Роман Іванісов.

А отже, наразі говорити про перевибори на 153 виборчому окрузі - зарано. Хіба що, Роман Іванісов передумає.