Які луки будуть виглядати не доречно під час зустрічі 2020 року Білого Щура в компанії співробітників. Що не можна вдягати на новорічний корпоратив?

Хижий принт

По-перше, леопардовий і інші анімалістичні принти точно не годяться для новорічного корпоративу 2020 хоча б тому, що Білий Щур не оцінить вашого "хижого" настрою. По-друге, більшість "звірячих" луків виглядають вульгарно і не доречно для святкування в колі співробітників. Жінки 40+ обожнюють такий принт, але найчастіше виглядають в ньому вульгарно і надмірно сексуально - не найбільш вдала ідея для робочого святкування.

Надмірно красиво

В даному випадку ми маємо на увазі надмірну кількість прикрас. Нехай на новорічному корпоративі виблискує і переливається виключно ялинка. Численні кільця, ланцюжок з кулоном і поверх намисто будуть виглядати так, ніби ви вирішили надіти все краще відразу. Щур любить вишуканість і елегантність, тому кількох прикрас, може бути і з одного комплекту, буде достатньо. Зробіть акцент на помірність - так вам точно вдасться вразити своїх колег витонченим почуттям стилю.

Друга шкіра

Облягаючі сукні - ще один біч жінок вікової категорії 30+. Чомусь їм здається, що подібний одяг робить стрункішою, вищою, але на справді все обертається якраз навпаки. Якщо ви не володієте зростом хоча б 175 + і близькими до ідеальних параметрами фігури, то рекомендуємо відмовитися від ідеї одягатися у вузькі і короткі наряди. Випираючі шари жиру і ризик показати свою нижню білизну ніяк не пов'язані з поняттям краси і моди.

"Тілесні" панчохи

Чергова проблема жінок бальзаківського віку - тілесні колготки, які вони носять повсюдно на догоду дрес-коду. Для новорічного корпоративу ця деталь гардеробу точно буде не дуже доречна, адже під спалахами камер вона може зробити вас набагато об'ємнішою, ніж є насправді. Якщо не хочете блищати як дискошар і хвалитися товстими литками і стегнами, то краще зробіть вибір на користь панчіх з хитромудрим декором.

Одягну все краще відразу

В даному випадку ми маємо на увазі відсутність солюючої деталі в образі, яка може зруйнувати на корені всі ваші старання. Або ж навпаки - надмірна кількість прикрас, які будуть розосереджувати увагу оточуючих. Ми знаємо, як вам хочеться виглядати красиво і стильно на новорічному корпоративі, але велика кількість акцентів в образі - вірний шлях до провалу. Нехай на вас буде всього одна яскрава деталь, така як небанальне взуття або незвичайний клатч.

Занадто активний мейк

Така ж помилка, як і з перевантаженим луком, може статися і з вашим новорічним мейком. Жінки "підвищеної" вікової категорії не завжди вміють вдало підібрати святковий макіяж, тому частенько виглядають як розмальовані клоуни. Не забувайте про обов'язкове правило одного акценту: виділіть або очі, або губи, але точно не все відразу.

Недоречне взуття


Впевнені, вам не складе ніяких труднощів підібрати круте взуття у вигляді човників, босоніжок або навіть стильних Ботильон до вашого новорічного образу. Але ось чоботи, ті в яких ви ходите по вулиці в компанії з пуховиком, і урочистий аутфіт виглядатимуть ще більш по-міщанськи, ніж велика кількість коштовностей.