Цього разу до вихованців Яринівської філії опорного закладу Кам’янського ліцею Березнівської районної ради завітав майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон Європи, неодноразовий володар кубку Європи зі стрільби з лука, відомий тренер – Валентин Хавтура в рамках традиційних заходів, відомих як «Розминка від чемпіона».

Спершу досвідчений спортсмен пояснив, що це за вид спорту - стрільба з лука, розповів власну спортивну історію, пригадав змагання, в яких брав участь та розповів про перемоги.

Валентин Хавтура привіз з собою облаштунки лучника, тож кожен охочий приміряв на себе роль Робін Гуда. Але перед тим відбулася традиційна розминка з чемпіоном.

По завершенню спортсмен нагородив призами переможців конкурсу малюнка на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона». А всім учасникам заходу дісталися сувеніри від організаторів.

Також кубками та дипломами нагородили представників Березнівщини, які стали переможцями у низці заходів, які організовував «Спорт для всіх»: це треті місця у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході «Біг заради гармонії» і заходах, які відбулися в рамках Європейського тижня спорту, та І місце в обласному фестивалі з велоспорту «Велодень».

 Читайте також"Кардинал-Рівне " припинив співпрацю зі Станіславом Гончаренком