У міському парку відпочинку Радивилівської об'єднаної громади зводять мультифункціональний спортивний майданчик. На об’єкті уже більше тижня, не збавляючи темпів, працює спецтехніка.

За короткий час із території демонтували старе обладнання – футбольні ворота, баскетбольні щити, волейбольні стійки. Здійснили обрізку дерев.

Поле з штучним покриттям буде облаштоване для 6-ти ігрових видів спорту, таких як баскетбол, волейбол, міні-футбол, теніс, гандбол, бадмінтон.

Унікальною особливістю нового спортивного майданчика буде його поліуретанове покриття. Така поверхня має значно довший термін експлуатації, адже стійка до атмосферних впливів, знижує ризик отримання травм.

Реалізація будівництва мультифункціонального спортивного майданчика в Радивилові стала можливою на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів, у розмірі 50/50. Загальна кошторисна вартість об’єкта – понад 2 мільйони гривень. Як зауважують у міській раді, спеціалізований майданчик дасть змогу зміцнювати здоров’я усім радивилівцям, незважаючи на вік, а також стимулюватиме до фізичної активності дітей, підлітків та молодь.

Нагадаємо, Рівне нська область отримала 5,5 мільйонів гривень з державного бюджету на будівництво нових мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту або модернізацію існуючих у мультифункціональні. Споруди з’являться у Вараші, Дубно, Рівному, Великому Олексині Рівне нського району, Крупецькій та Радивилівській ОТГ. 

Читайте ще: у Рокитному для читачів бібліотекарі організовують веломандрівки