фото ілюстративне
Про те, що у будинку побували непрохані гості, 49-річний житель села у Дубровицькому районі зрозумів, коли побачив зачиненим у кімнаті домашнього кота. Не виявив господар і власних заощаджень, тож одразу звернувся до поліції.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що вранці 25 листопада до сусідки прийшли двоє осіб із характерною етнічною ознакою. Жінки хотіли купити горіхів. Почувши відмову від господині, запитали, чи є хтось у сусідньому будинку. Тут господиня ненароком і озвучила, що власники поїхали у районний центр у справах.

Цим і скористались «покупці» горіхів. Підійшовши до вхідних дверей, жінки помітили ключ, що лежав на видному місці. Потрапивши до оселі, в одній із кімнат на полиці шафи знайшли та викрали 9000 доларів США. Після цього замкнули будинок та залишили село на легковому автомобілі сріблястого кольору.

Наразі тривають розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження зловмисниць. За фактом крадіжки із проникненням у приміщення, слідчі Дубровицького відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці застерігають громадян подбати про безпеку власного майна та не створювати злочинцям умов, за яких вони можуть безперешкодно потрапити до житла і без особливих зусиль віднайти у загальнодоступних місцях заощадження.

 Читайте також: на Рівне нщині засудили чоловіка, який вбив колегу по роботі

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber