Його звати Андрій Єгоркін, він викладає вуличні танці та знімається у кліпах світових та українських зірок шоу-бізнесу. Йому 21 і народився юнак з екзотичною зовнішністю та нігерійським корінням у Рівному

Андрій Єгоркін - юнак з екзотичною зовнішністю та нігерійським корінням, народився у Рівному.

Бабуся в мене звідси, а от дідусь з Нігерії, і вони познайомились в Москві, вони там вчились. Бабуся приїхала сюди, народила тата, ну спочатку вона поїхала в Білорусь і народили тата і приїхала сюди. А мама з Рівного, так вийшла сім'я. Тато розмовляє на російській, а мама на українській. І вони постійно з нами, то на українській, то на російській і виходить такий суржик, не розумію навіть, інколи, на якій мові розмовляю.

Ще в юному віці, мама віддала хлопця займатися танцями, а згодом захоплення переросло у справу всього життя.

Мама насильно, змусила мене і брата, сказала будете ходити, щоб десь енергію витрачати. Ми пішли. Брат, також танцює до цих пір, він теж темненький, але в нього більш пряме волосся. Теж добре танцює. І я потім пішов на інші танці, а він залишився, він танцює брейк-данс, а я більше папінг, ну це все вуличні танці. Я викладав десь з 16 років, я ще навчався в школі, а вже викладав дітям, то було класно. Я і маленьким дітям і дорослим - ця робота, взагалі, дуже класна ,але теж забирає дуже багато енергії і сил.

Також, Андрій знімається у кліпах світових та українських зірок шоу-бізнесу.

Постійно працював з зірками, Майлі Сайрус, теж якось випадково вийшло. Знімався з Максом Барських, там Бадоєв теж був, з Мішель Андраде, їздили в Білорусь, знімались з Тимуром Родригезом, теж класний, Група Агонь. На кастингах був багато і в Монатіка, і Время і Стекло, Настя Каменских, але там можеш потрапити, а можеш і не потрапити, а тут так пощастило, що більшість потрапляв.

Хлопець каже, що головне любити те, чим ти займаєшся та робити це з душею. 

Дивіться також: турбота про тих, хто цього найбільше потребує. А ви робите хороші справи?

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber