Якщо вам набрид одяг похмурих відтінків, то варто звернути увагу саме на ці кольори, щоб виглядати стильно і ефектно.

Зелений

Хакі і різні його відтінки - один з наймодніших відтінків осінньо-зимового сезону. Його плюс - універсальність. Цей колір різного ступеня яскравості підходить практично всім кольоротипам. Куртки, пальто і речі з трикотажу цього відтінку завжди дуже ефектні.

Помаранчевий

Морквяно-помаранчевий поможе, коли вам захочеться зробити зимовий день більш яскравим і життєрадісним. Необов'язково використовувати цей колір для костюма або верхнього одягу. Можна додати яскраві акценти в образ за допомогою аксесуарів.

Синій

Глибокий синій - відмінна альтернатива набридливому чорному кольору, в який з настанням холодів одягається 90% населення. Синє пальто або синій жакет виглядають елегантно і не нудно. І спробуйте замінити звичні чорні черевики на замшеві ботильйони або чоботи з синьої замші.

Охра - колір, який ми частіше бачимо в аксесуарах - високі чоботи зі шкіри такого відтінку або акцентні сумки. Охра прекрасно поєднується з іншими осінніми відтінками. Але у цьому сезоні він популярний не тільки як доповнення, але і як колір основного одягу. Спробуйте додати в свій гардероб светр або кардіган.

Сірий

Для створення стильного образу в холодну пору року дуже важливо знайти правильний відтінок сірого. У цьому сезоні трендовий сірий досить світлий, близький до сталевого. Брючні костюми, спідниці зі шкіри та сумки класичної форми - відмінне його застосування.

Колір полину

Колір полину довго час вважався виключно річним відтінком. Але останнім часом його часто використовують в зимовому одязі. Дуже ефектно виглядають полинові светри з мохеру або ангори, а також широкі штани з фланелі або м'якої вовни цього відтінку.