Сьогодні Всесвітній день сина. У соціальних мережах люди викладають фото своїх чад, вітають і пишаються ними. Це робить і нігерієць Девід. Чоловік вже три роки проживає у Рівному. Має дружину українку і двох діток. Змалку намагається привити своїм малюкам справжні сімейні цінності.

Семюель навчається у першому класі. Кожного дня заводить та забирає хлопчика зі школи батько Девід. Чоловік родом з Нігерії спілкується переважно англійською мовою втім добре розуміє українську.

Переїхавши на навчання в Україну, я познайомився з прекрасною українкою, яка наразі є моєю прекрасною дружиною. І ми влаштували наше спільне подружнє життя.

У Рівному Девід займається бізнесом та виховує двох діток. Чоловік розповідає, не важливо де ти живеш, а значення має на яких цінностях та як формуєш своє сімейне життя.

Одна з найважливіших освіт, яку ми можемо дати нашим дітям, це виховання у сім'ї, тому головне правильно та добре виховати їх з тими чеснотами чесності та доброти. Головне дати хорошу освіту в сім'ї.

В свою чергу, Семюель у свої шість років добре володіє, як англійською так і українською мовами.

Я на танці люблю ходити і на англійську і на карате і в школу, - розповідає Семюель.

Відтак справжні сімейні цінності та кохання, не мають ні географічних, ні міжнаціональних та ні мовних бар'єрів.  

Дивіться щеМихайло Щасливий: у Рівному дали ім'я хлопчику, якого мати залишила у лікарні

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber