Про викрадення автомобіля «Skoda Octavia» на іноземній реєстрації, до поліції іще дев’ятого листопада повідомив 28-річний житель Рокитнівського району.

Чоловік придбав легковик у свого знайомого киянина лише декілька днів тому та приїхав у справах у село Велика Омеляна. Припаркований легковик біля готельного комплексу «зник» за кілька годин.

Завдяки проведеним розшуковим заходам і першочерговим слідчим діям працівникам карного розшуку Рівне нського районного відділення поліції вдалося встановити місце знаходження транспортного засобу. За інформацією оперативників патрульні зупинили авто учора, 20 листопада, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Біла Криниця. Водієм виявився 50-річний мешканець столиці. Киянин запевнив поліцейських, що авто його та всі документи на нього він має.

Однак усі обставини скоєного злочину слідчі встановлюють під час досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). У рамках кримінального провадження призначатимуть і ряд експертиз.

Автомобіль вилучений та поміщений на спецмайданчик.

 Читайте ще: викрадача елітного мотоцикла затримали у Рівному

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber