Черевики козаки відкривають список головних трендів сезону. Чоботи в стилі вестерн стали популяризуватися ще в першій половині минулого століття, а в нинішньому їх актуальність зростає з кожним роком. Модне взуття, запозичена у північноамериканських ковбоїв, 20-30 років тому вважалася атрибутом богемного способу життя, а зараз стало звичною в street casual європейських fashion girls.

Які тенденції з'явилися в новому сезоні FW '2019/20

У моді залишається звична класика з вузьким носком і скошеним каблуком середньої висоти, але є ефектні новинки, які претендують на звання творів мистецтва.

5 оригінальних трендів FW '2019/20:

  • чоботи з фантазійними каблуками;
  • фасон "челсі" на скошених підборах;
  • фактура і малюнок під шкіру рептилій;
  • металеві шкарпетки, хольнітени і бахрома.

Правильно підібрана пара черевиків стане гармонійним доповненням до образів в богемному і офісному стилі, grunge та glamour.

З чим носять козаки fashion girls восени і взимку 

Сезон осінь-зима 2019/20 - час пошуку нестандартних рішень і яскравих перетворень. Челсі і черевики на товстому каблуці - гарне рішення для офісних ансамблів. Модне взуття доповнить офісний костюм і сукню футляр. Стиль кежуал. Чоботи носять з вузькими джинсами і з широкими брюками, заправленими в халяву, трикотажними сукнями та спідницями міді. Ковбойський стиль - куртки і жилети з бахромою, джинси, картаті сорочки, легкі сукні з квітковим малюнком і довгі спідниці з широким подолом. Ансамбль вихідного дня - модне взуття з ошатним декором в поєднанні з коктейльним або маленьким чорним платтям в стилі Шанель.

Чоботи-козаки - безпрограшний варіант для тих, хто любить ефектні наряди, але боїться експериментів. Ковбойські черевики стануть ключовим елементом ансамблю і справжньою окрасою образу.
Бути в тренді, уславитися style icon дуже легко, якщо додати в свій гардероб хіт сезону - козаки.