Сьогодні, 19 листопада, близько 1-ї ночі, патрульні отримали повідомлення про скоєння дорожньо-транспортної пригоди без травмованих на автомобільній дорозі «Київ-Чоп» поблизу села Квасилів.

На місці події патрульним вдалося встановити, що керманич транспортного засобу Skoda не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечної дистанції та під час обгону допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen. У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Під час спілкування з 21-річним винуватцем пригоди, патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився на місці за допомогою приладу Drager. Результат склав 2,52 проміле.

На керманича транспортного засобу Skoda інспектори винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП та склали протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння), за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), а на водія авто Volkswagen патрульні винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (відсутність поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності). 

Читайте ще: виїхала на зустрічну смугу й протаранила два авто: у Рівному водійка спричинила ДТП

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber