Добудуйте наше житло! З такими гаслами на плакатах та шинами кілька десятків рівнян прийшли під офіс одного із забудовників. Люди переконані - керівних фірми шахрай, бо не виконує обіцяне. Той же запевняє: усе зробить. Щоправда, якщо не він, то інший. Коли рівняни отримають вже оплачене житло - далі.

Кілька десятків рівнян розгорнули плакати з вимогами поблизу офісу будівельної компанії «DBN». Переконують: жоден з чотирьох житлових комплексів, які зводить цей забудовник, не завершений. А людей тільки й годують обіцянками.

Нас кормлять пустими обіцянками, що буде будівництво, що буде якась робота, що здадуть. То сказали, що у 18 році, то у 19-му, тепер в 20-му здадуть. Але будівництво стоїть, ніде будівництва немає.

Обурені люди тут же написали колективну заяву у поліцію, звинувативши керівника DBN у шахрайських діях. Той же до людей вийшов. Каже: відповідальність з себе не знімає.

Вже зараз ми можемо говорити про передачу одного об'єкта, а саме "Флагмана" до іншого забудовника. Ця передача, а саме технічна її сторона буде відбуватися протягом 2 тижнів. Після цього ми переходимо до процесів пов'язаних з передачею "Шоколаду" і його добудови іншим забудовником. Паралельно так, дійсно, зараз ми залучаємо інвестиції - це і кредитні інвестиції й інвесторські кошти додаткові, які теж будуть використані на те, щоб завершувати будівництво наших житлових комплексів, - розповідає директор компанії «DBN» Олексій Лисюк.

А ще додає - усі комплекси будуть добудовані. А от коли? Не отримавши відповідей на свої питання від забудовника, люди вирушили до міської ради, аби поспілкуватися з міським головою. Проте, окрім кількох депутатів, нікого з керівництва Рівного на місці не застали. Тож пікетувальники залишили по собі лише кілька складених шин на порозі... 

До теми: у Рівному триває акція протесту біля ЖК "Ріверсайд"

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber