Дев’ять дітей-сиріт з району матимуть власні домівки. У районі очікують на кошти для компенсації для придбання житла для них. Мова йде про 3 мільйони 247 тисяч гривень.

Окрім дітей-сиріт, право на грошову компенсацію мають також діти, позбавлені батьківського піклування, та особи з їх числа. Рішенням відповідної комісії у Рівне нському районі визначено 9 можливих кандидатів – дітей, яким буде виділено кошти на житло.

 

Відомо, що це діти, які стоять у відповідній черзі. Кандидатам по 22 роки. Чекаємо від них заяв. Також, вони мають зібрати пакет документів і звернутися в управління соціального захисту населення Рівне нської райдержадміністрації.

Читайте також: які будуть зміни до перспективного плану громад Рівне нщини?

Визначено, що Рівне нський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді буде вести соціальний супровід кандидатів (дітей-сиріт, діти, позбавлені батьківського піклування, та особи з їх числа), які є кандидатами на житло.

Загалом, в Рівне нській області сума коштів на придбання житла становить 22 мільйони гривень державної субвенції. Тож, 59 дітей-сиріт Рівне нської області матимуть власне житло.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber