Не кожен бізнес в умовах конкуренції може існувати. Комунальне підприємство Рівнеоблради ліквідовують саме через недоцільність в його утриманні. Але на місці старого з`явиться дещо нове. У Рівненській міській лікарні можна буде придбати смачні обіди.

На сайті Рівне облради опублікований проект рішення, щодо ліквідації КП "Аптека ліки". Вже на найближчій сесії депутати вирішать долю підприємства. 

В пояснювальній записці до проекту рішення вказано:

Даний проект рішення Рівне нської обласної ради підготовлений з метою оптимізації діяльності підприємства, раціонального використання майна територіальних громад сіл, селищ, міст області і бюджетних коштів.

Втім, в обласному управлінні охорони здоров`я, коментарів щодо причини розробки даного проекту рішення не надали, посилаючись на Рівне облраду.

Однак, "Рівне 1" стало відомо з власних джерел, однією з причин ліквідації підприємства є його збитковість та лист від Рівне нської міської лікарні щодо прохання звільнити частину приміщення, якою користується КП "Аптека ліки".

Буде їдальня

У лікарні на Мірющенка, що у Рівному планують відкрити приватну їдальню. І розміщуватись вона буде на місці частини аптеки. Все тому, що аптека вже не виготовляє ліки і велике приміщеня їм не потрібне. Про це ексклюзивно "Рівне 1" розпоповів головлікар Рівне нської міської лікарні Євген Кучерук:

Аптеці ми просимо зменшити приміщення, адже ліки вони вже не виготовляють. Тому орендувати їм його немає доцільності. Однак, все ж частина лишиться в розпорядженні аптеки. Іншу ми плануємо здати в оренду для відкриття їдальні. Це хороша ідея, адже не всі задоволені обідами, які отримують в лікарні. Нажаль, кращої їжі ми запропонувати не можем. А так люди зможуть замовити собі харчування і бути задоволеними. Також плануємо раз на тиждень запрошувати туди лікаря - дієтолога, який розповідатиме про дієтичне харчування - розповів пан Євген.

Як стало відомо, відкриватиме вже найближчим часом їдальню, відомий у Рівному підприємець Мар`ян Года. Він є власником Рівне нського пивзаводу, ресторації "Кант", клубу "Катарсис", пивної "Рівень" та ін.

Читати також: Найжахливіше лікарняне відділення Рівного - відремонтують

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber