Вчора, четвертого листопада, майже одночасно до Рівненського районного відділення поліції надійшло два аналогічних повідомлення, що на дачному масиві села Нова Українка водій автомобіля «Volkswagen Passat B6» ймовірно перебуває у стані сп’яніння.

На пошук транспортного засобу був орієнтований особовий склад групи реагування патрульної поліції районного відділення. Близько 19:50 на вулиці Центральна дачного масиву зазначений автомобіль поблизу зупинки громадського транспорту протаранив відбійник.

За зовнішніми ознаками 36-річний кермувальник «Volkswagen Passat» перебував у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження огляду на місці за допомогою газоаналізатора алкотестера «Драгер» та у медичному закладі чоловік відмовився. Відтак у присутності двох свідків поліцейські оформили два адміністративних протоколи: за статтями 130 та 124 КУпАП.

***

Посвідчення водія правоохоронці не вилучили, оскільки у листопаді минулого року чоловіка вже суд позбавив права керувати транспортними засобами строком на 1 рік за таке ж правопорушення. Тому за керування транспортним засобом без відповідних документів поліцейські склали адмінпротокол.

 Читайте також: у Грушвиці нетверезий водій скоїв ДТП

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber