Ремонті роботи тривають в п’ятьох лікарських амбулаторій. Відомо, що дві з них – в райцентрі, ще три – у селах Яполоть, Головин та Великий Стидин

В амбулаторіях міста Костопіль, там будівельники вже утеплюють фасад. У селі Великий Стидин демонтували старі вікна та дах, знесли внутрішні перегородки. В Головинській та Яполотській амбулаторіях тривають монтажні роботи – встановлюють опалубку під фундамент-основу добудови приміщення, де після завершення реконструкції розмістять оновлені кабінети сімейного лікаря, середнього медичного персоналу та маніпуляційну.

Відомо, що в Рівне нській області планують реконструювати 77 амбулаторій. Усі роботи поділені на 3 етапи реконструкцій.

Зокрема, до І етапу віднесені амбулаторії, що знаходяться в північних районах області – Рокитнівському, Дубровицькому, Зарічненському та Володимирецькому. Загалом до першого етапу віднесено 23 амбулаторії. До другого етапу увійшли 25 медзакладів Гощанського, Корецького, Костопільського, Березнівського та Сарненського районів. Третій етап передбачає реконструкцію амбулаторій в Рівне нському, Радивилівському, Здолбунівському, Острозькому, Дубенському та Млинівському районах. Загалом - 29 амбулаторій.

Читайте також: у Старосільській ОТГ відкрили інклюзивно-ресурсний центр

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber