Страшна пожежа сталася цими вихідними у місті Сарни, що на Рівненщини. Загорівся житловий будинок у якому мешкало п'ять сімей. За словами рятувальників, пожежа сталася в одній із квартир, втім вогонь поширився й на інші помешкання. Ніхто з громадян не постраждав, втім сім'ї зазнали колосальних матеріальних збитків.

Це все, що залишилось від помешкання вісімдесяти п'яти річної жінки. В квартирі пані Ніни і сталося загоряння. За лічені хвилини вогонь знищив все вщент.

Через пожежу, крім пенсіонерки, ще чотири сім'ї, які проживали в багатоквартирному будинку, залишилися без даху над головою.

Всі були в кімнаті тут. Вихідний то ми відпочивали.

За словами пані Оксани вогонь розходився з неабиякою швидкістю, адже був сильний вітер.

Ми бігом до тої квартири думали, що можна щось зробити, але там такий сильний вогонь та дим. Побігли до сусідки визвали пожежників. Воно все моментально, оце все що вдалося врятувати, - говорить постраждала.

Для ліквідації вогню на місце прибули одразу три рятувальні машини, а також додатково залучили пожежну автоцистерну місцевої військової частини.

Як далі вдалося з'ясувати нашим співробітникам. Жіночка затопила піч, повернулася і все було вогні. Попередня причина недотримання правил безпеки при використанні пічного обладнання, - розповів речник Служби порятунку області Дмитро Мельник.

Рятувальники додають, ніхто з громадян не постраждав. Втім, мешканці будинку зазнали колосальних матеріальних збитків. 

Реквізити для допомоги: 5168 7573 9565 9297 Плужнікова Оксана Вікторівна. 

До теми: у Сарнах загорівся будинок, в якому мешкало п`ять сімей

Будьте з нами: Facebook Youtube Instagram Viber